Groei samen met Finsiders als Talent Manager

Gedreven door het vinden en aantrekken van talent? Een inspirerende storyteller in hart en ziel? Een goede partner met de business? Dan ben jij de Talent Manager waar wij naar op zoek zijn voor ons kantoor in Mechelen!

Team Finsiders

Jouw missie als Talent Manager

Met Finsiders gooien we het over een andere boeg. Vanuit ons unieke businessmodel slagen we erin om de beste financiële talenten in de markt aan te trekken en hen persoonlijk te omkaderen in het bereiken van hun persoonlijke doelen. Daarom, om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Talent Manager die onze groei verder aanstuurt met het vinden van getalenteerde collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het rekruteringsverhaal van Finsiders en het directe aanspreekpunt voor onze kandidaten. Je tekent mee de wervings- en employer brandingstrategie uit en vertaalt deze in wervende rekruteringscampagnes.

Gedreven door het vinden en aantrekken van talent? Een inspirerende storyteller in hart en ziel? Dan ben jij de Talent Manager waar wij naar op zoek zijn!

Wat kan je dus verwachten?

Je komt terecht in een rol waar je de kans krijgt voor het opbouwen van een sterke relatie met onze kandidaten en onze experten die reeds aan boord zijn. Binnen onze Academy zorgen we er bovendien voor dat we aan de hand van coaching en training jou helpen je persoonlijke ambities waar te maken. Samen met jouw coaches bepaal je jouw persoonlijk groeitraject om je vaardigheden en kennisdomeinen verder uit te breiden.

Kortom, onze belofte naar jou toe:

 • Je tekent de ‘candidate journey’ verder uit en neemt kandidaten mee op een onvergetelijk en inspirerend wervingsproces. Een succesvolle employer branding aanpak helpt je om de juiste talenten aan te trekken. Door je vlotte pen en creativiteit verbaas je iedereen met je posts!
 • Je zorg ervoor dat we outside-in denken. Met jouw creatieve geest ben je in staat vacatures op een leuke manier weer te geven en het juiste talent aan te trekken. We vallen op in woord en beeld en zijn conversiegericht in alles wat we doen. De digitale kanalen hebben voor jou geen geheimen!
 • Via verschillende rekruteringscampagnes bouw je actief aan onze grote talentpool en onderhoud je deze. Een potentiële match gevonden voor Finsiders? Met jouw persoonlijke aanpak leg je contact en loods je de kandidaten door het ganse rekruteringsproces.
 • Je hebt een fantastisch inlevingsvermogen in de business en bent bereid bij te leren over de financiële wereld. Met de kennis die je gaandeweg steeds meer verdiept, help je rekruteringscampagnes via LinkedIn en andere kanalen te realiseren, zonder de business en employer branding doelstellingen uit het oog te verliezen.
 • Je promoot onze cultuur en waarden bij onze Finsiders. Bovendien is het voor jou makkelijk om verschillende initiatieven te vertalen in een leuke post op onze verschillende socials.
 • Je bent een echte duizendpoot: evenementen, drinks, activiteiten en zo veel meer schrikken jou niet af om deze te organiseren.

Talent Manager,
iets voor jou?

Vijf keer volmondig ja? Dan ben jij de topper die we zoeken.

 1. Je bent in het bezit van een hoger diploma en hebt bij voorkeur een eerste werkervaring.
 2. Je hebt een vlotte pen en staat gekend om je menselijke aanpak, je hands-on aanpak en can-do ingesteldheid.
 3. Je bent heel graag onder de mensen en legt vlot nieuwe contacten.
 4. Je durft verantwoordelijkheid opnemen binnen een organisatie en je hebt de magische gave om koel te blijven op belangrijke momenten.
 5. Je bent een uitstekende communicator. Je kan moeilijke onderwerpen helder uitleggen, ook aan mensen zonder achtergrond in finance.
Image
Bril met eurotekens

Jouw aantrekkelijke loonpakket!

Bij Finsiders hebben we oog voor onze medewerkers. Je ontvangt dan ook een heel uitgebreid en aantrekkelijk verloningspakket met onder meer volgende pijlers:

 • Een aantrekkelijk bruto maandloon, inclusief dertiende maand en vakantiegeld
 • Een bedrijfswagen (BMW) met tankkaart
 • Een individuele en collectieve bonus
 • Een onkostenvergoeding
 • Maaltijdcheques en ecocheques
 • Een hospitalisatieverzekering
 • Alle nodige tools om te kunnen schitteren op de werkvloer
 • Een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met extern opleidingsbudget
 • Een volledig team dat je persoonlijk omkadert naar coaching en ontwikkeling toe
 • En uiteraard ook heel wat top-collega's!

Een glashelder
sollicitatieproces

Transparantie en duidelijkheid vinden we belangrijk. In twee richtingen. Daarom hier al een inkijkje in welke stappen je doorloopt als soon-to-be-Finsider.

Telefonische kennismaking
Tijdens een informele babbel leren we elkaar wat beter kennen. We hebben het vooral over jouw ambities.
Eerste interview
In dit gesprek gaan we dieper in op je ambities en je motivatie om bij Finsiders aan de slag te gaan.
Tweede interview
In een tweede gesprek maak je kennis met ons team en bespreken we verder jouw rol binnen Finsiders en de praktische zaken.
Welkom, Finsider!
De champagne staat klaar. Jouw carrière en persoonlijk groeitraject gaat van start vanaf dag één.

Solliciteer nu!

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx, ppt, pptx.
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx.