TM

Groei met i.deeds
als Talent Manager

Gedreven door het vinden en aantrekken van talent? Een inspirerende storyteller in hart en ziel? Een goede partner met de business? Dan ben jij de Talent Manager waar wij naar op zoek zijn voor ons kantoor in Mechelen!

Vertel ons meer over je ambities

  Standaard

  Jouw missie als Talent Manager

  Met i.deeds gooien we het over een andere boeg. Vanuit ons unieke businessmodel slagen we erin om de beste digitale en analytische talenten in de markt aan te trekken en hen persoonlijk te omkaderen in het bereiken van hun persoonlijke doelen. Daarom, om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Talent Manager die onze groei verder aanstuurt met het vinden van getalenteerde collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het rekruteringsverhaal van Finsiders en het directe aanspreekpunt voor onze kandidaten. Je tekent mee de wervings- en employer brandingstrategie uit en vertaalt deze in wervende rekruteringscampagnes.

  Gedreven door het vinden en aantrekken van talent? Een inspirerende storyteller in hart en ziel? Dan ben jij de Talent Manager waar wij naar op zoek zijn!

  opleiding
  Hélène

  Wat kan je dus verwachten?

  Je komt terecht in een rol waar je de kans krijgt voor het opbouwen van een sterke relatie met onze kandidaten en onze experten die reeds aan boord zijn. Binnen onze Academy zorgen we er bovendien voor dat we aan de hand van coaching en training jou helpen je persoonlijke ambities waar te maken. Samen met jouw coaches bepaal je jouw persoonlijk groeitraject om je vaardigheden en kennisdomeinen verder uit te breiden.

  Kortom, onze belofte naar jou toe:

  • Je tekent de ‘candidate journey’ verder uit en neemt kandidaten mee op een onvergetelijk en inspirerend wervingsproces. Een succesvolle employer branding aanpak helpt je om de juiste talenten aan te trekken. Door je vlotte pen en creativiteit verbaas je iedereen met je posts!
  • Je zorg ervoor dat we outside-in denken. Met jouw creatieve geest ben je in staat vacatures op een leuke manier weer te geven en het juiste talent aan te trekken. We vallen op in woord en beeld en zijn conversiegericht in alles wat we doen. De digitale kanalen hebben voor jou geen geheimen!
  • Via verschillende rekruteringscampagnes bouw je actief aan onze grote talentpool en onderhoud je deze. Een potentiële match gevonden voor i.deeds? Met jouw persoonlijke aanpak leg je contact en loods je de kandidaten door het ganse rekruteringsproces.
  • Je hebt een fantastisch inlevingsvermogen in de business en bent bereid bij te leren over de digitale wereld. Met de kennis die je gaandeweg steeds meer verdiept, help je rekruteringscampagnes via LinkedIn en andere kanalen te realiseren, zonder de business en employer branding doelstellingen uit het oog te verliezen.
  • Je promoot onze cultuur en waarden bij onze i.changers. Bovendien is het voor jou makkelijk om verschillende initiatieven te vertalen in een leuke post op onze verschillende socials.
  • Je bent een echte duizendpoot: evenementen, drinks, activiteiten en zo veel meer schrikken jou niet af om deze te organiseren.

  Talent Manager,
  iets voor jou?

  Vijf keer volmondig ja? Dan ben jij de topper die we zoeken

   • Je bent in het bezit van een hoger diploma en hebt bij voorkeur een eerste werkervaring.
   • Je hebt een vlotte pen en staat gekend om je menselijke aanpak, je hands-on aanpak en can-do ingesteldheid.
   • Je bent heel graag onder de mensen en legt vlot nieuwe contacten.
   • Je durft verantwoordelijkheid opnemen binnen een organisatie en je hebt de magische gave om koel te blijven op belangrijke momenten.
   • Je bent een uitstekende communicator. Je kan moeilijke onderwerpen helder uitleggen, ook aan mensen zonder achtergrond in finance.

   Een aantrekkelijk loonpakket hoort erbij!

   Bij i.deeds komen onze medewerkers altijd op de eerste plaats. Je kan dan ook rekenen op een uitgebreid en aantrekkelijk loonpakket:

   Wallet
   Een aantrekkelijk bruto maandloon, inclusief 13de maand en vakantiegeld
   voucher
   Maaltijdcheques van 8 EUR/dag en netto onkostenvergoeding
   Academy small icon
   Een uitgebreid opleidingsaanbod bij onze eigen Academy, aangevuld met een extern opleidingsbudget
   Flyer
   32 vakantiedagen
   Hospitalisation
   Hospitalisatieverzekering en groepsverzekering
   Coaching
   Coaches en mentoren die bijdragen aan jouw persoonlijke groei
   Car
   Bedrijfswagen, inclusief tankkaart
   laptop
   De nodige (technologische) tools om te kunnen schitteren op de werkvloer
   Collega's
   Topcollega’s die je inspireren met hun eigen kennis en ervaringen

   Doorgroeimogelijkheden

   Talent Manager
   Senior Talent Manager
   HR Business Partner
   HR Manager

   Een glashelder sollicitatieproces

   Aan transparantie en duidelijkheid hechten we bij i.deeds veel belang. Dat werkt in twee richtingen. Daarom leggen we al uit welke stappen je volgt voor je bij i.deeds aan de slag gaat.

   Solliciteer nu

   Telefonische kennismaking

   Tijdens een telefonische babbel leren we elkaar al een beetje beter kennen. We luisteren daarbij graag naar jouw plannen en ambities.

   Eerste interview

   In dit gesprek gaat onze Head of HR, Laurens, dieper in op je toekomstdromen en je motivatie om bij i.deeds aan de slag te gaan.

   Tweede interview

   In een tweede persoonlijk gesprek maak je kennis met je toekomstige collega's en gaan we wat dieper in op jouw kennis en vaardigheden. Zo kunnen we nog meer werk maken van een aangepaste rol en carrière-op-maat.

   Loopbaanvoorstel

   Laat de champagne knallen! We zien in jouw een top-collega en samen willen we jouw carrière als Talent Manager en jouw persoonlijk groeitraject realiseren!

   Solliciteer nu!

   Slechts één bestand.
   256 MB limiet.
   Toegestane types: pdf, doc, docx, ppt, pptx.
   Slechts één bestand.
   256 MB limiet.
   Toegestane types: pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx.