change tomorrow 2014: een dag boordevol inspiratie!

Voor het tweede jaar op rij organiseerde i.deeds met ‘Change Tomorrow’ een inspirerend topevent. In het unieke kader van de Ghelamco Arena in Gent konden bedrijfsleiders, financieel managers en IT-verantwoordelijken op donderdag 5 juni 2014 inspiratie voor de toekomst van hun ondernemerschap opdoen. 240 genodigden tekenden present voor deze boeiende dag.

Als keynote speakers werden Philippe Rogge (CEO Microsoft Belux), Bart Windal (Vice President Software IBM Benelux) en Edward Boute (Head of Google Enterprise Belux) verwelkomd. Met hun vlotte, onderhoudende presentaties gingen deze ‘captains of technology’ dieper in op ondernemen in een veranderende wereld en hoe u uw organisatie het best kunt klaarstomen voor de uitdagingen van morgen. 

Eerder in de namiddag luisterden ruim honderd IT-verantwoordelijken naar de toekomstvisie van IBM en Microsoft op het vlak van software development, BI en Performance Management. Deze leerrijke uiteenzettingen werden bekrachtigd  door recente klantencases die i.deeds heeft gerealiseerd.

De namiddag werd afgesloten met een interessante rondleiding door de Ghelamco Arena, dit jaar nog winnaar van een internationale interieurprijs in New York. In de catacomben van dit nieuwe KAA Gent stadion kregen de genodigden ruimtes te zien waar gewone supporters nooit komen. Vooral de prestigieus en stijlvol ingerichte kleedkamers van de thuisploeg konden op bijval rekenen.

Piv Huvluv
kwam, zag en overwon. De West-Vlaamse standup comedian slaagde in zijn opzet om alle lachspieren in de zaal los te maken. De toon was meteen gezet voor het ontspannen, maar culinair hoogstaand walking dinner, dat werd opgeluisterd door de rasmuzikanten broers Didier en Frank Deruytter.

i.deeds dankt graag iedereen die van Change Tomorrow 2014 een onvergetelijk en heel inspirerend event maakte.

Hieronder vindt u enkele sfeerfoto’s van het event.