i.deeds magazine 08

 

i.deeds magazine 08

De deelnemers aan 'i.deeds informeert' keerden met een pak nieuwe inzichten terug.

We bieden u graag het achtste i.deeds Magazine aan. Ook in deze editie vindt u heel wat informatie en inzichten die uw bedrijf een boost kunnen geven.

Naar goede gewoonte gingen we langs bij één van onze klanten. Dit keer is Novy, de Belgische marktleider in dampkappen, aan de beurt. Het bedrijf uit Kuurne heeft niet alleen een rijk en heel bijzonder verleden, het houdt ook de ogen op de toekomst en het buitenland gericht. In eigen tempo en trouw aan zijn merkbelofte van kwaliteit en innovatie werkt het aan een internationaal verhaal. i.deeds is trots dat het die ambitie kan ondersteunen.

We blikken ook terug op ‘i.deeds informeert’, een informatieve middag die we op 23 februari organiseerden in de gebouwen van onze klant Renson in Waregem. Vijf sprekers lichtten de trends toe waarmee bedrijven in de nabije toekomst zullen worden geconfronteerd. Meer dan honderd aandachtige deelnemers keerden met een pak nieuwe inzichten terug. In dit nummer schenken we de boeiende lezing van André De Locht (IBM) over het eenvoudig en toegankelijk maken van data extra aandacht.


Veel leesplezier.

> Download hier de pdf van dit magazine


Wenst u ons magazine per post te ontvangen?

Vul dan snel het formulier in:

*Verplichte velden