Verruim je kennis en versterk je skills

Bij i.deeds bieden we opleidingen aan die je helpen groeien in jouw rol als expert, op jouw niveau en tempo. Onze ervaren coaches en instructeurs delen hun kennis en vaardigheden om de toekomst te veranderen.

i.deeds academy
Ontdek onze opleidingen
Academy
groei

Stippel je groeitraject uit

De businesswereld verandert razend snel. Kennis delen over nieuwe trends en ontwikkelingen is essentieel om bij te blijven én om in de toekomst het verschil te maken. Onze i.academy brengt je in contact met andere professionals en hun ervaring en inzichten. Op die manier kan je je vaardigheden blijven aanscherpen en vervolgens anderen inspireren.

Meer info

opleiding

Opleidingen op maat van jouw business

Bij i.deeds geloven we niet in "one size fits all”. Daarom passen we onze training aan aan de behoeften en ambities van jouw bedrijf. Om je op de best mogelijke manier te ondersteunen, luisteren we naar de concrete uitdagingen van je werknemers en organisatie, en houden we rekening met de werkomgeving.

Meer info over in-company opleidingen

Academy

Wat maakt onze i.academy zo uniek?

De i.academy staat voor op maat gemaakte opleidingen, en biedt een aangename combinatie van theorie, cursussen en opvolgmomenten. Het zijn bovendien opleidingen voor experten door experten. Ruime ervaring of nieuw in de materie? Dankzij een flexibele aanpak stimuleren we je op een laagdrempelige manier om jouw kennis en vaardigheden te versterken of uit te breiden.

Meer info

Image
Profit

Hybride leren

We doen er alles aan om onze cursussen zo toegankelijk mogelijk te maken. Je leert op je eigen tempo, ongeacht locatie, tijd en medium.

Image
Profit

Kwaliteit staat voorop

Onze coaches en docenten zijn ervaren experts met uitgebreide praktijkervaring. We leren niet alleen, maar helpen je ook bij het toepassen van nieuwe kennis en vaardigheden.

Image
Profit

We gaan verder dan kennis

We richten ons niet alleen op kennis, maar ook op soft skills. Zo kan je je ten volle ontwikkelen in je professionele rol.

Op zoek naar een opleiding-op-maat?

Get in touch

Geïnteresseerd in een cursus? Neem contact met ons op via de website.

Eerste contact

Onze Academy Manager zal persoonlijk contact met je opnemen om elkaar beter te leren kennen.

Diepgaand gesprek

We plannen een gesprek in om te luisteren naar jouw talenten, ambities en/of behoeften.

Een uitgestippeld traject

We creëren een op maat gemaakt plan en helpen je jouw (zakelijke) ambities en doelen te bereiken via onze i.academy.

Zij gingen je voor

Heel goed niveau! Ik denk wel dat het volgen van de basisopleiding Frans noodzakelijk is om hier aan deel te nemen. Een praktische basiskennis immers toch nodig. Aanrader!
Thibault
Ik heb drie jaar ervaring als consultant en herken heel wat zaken die als cases naar voren worden gebracht. Heel goed gebracht. Ik neem het mee in mijn rugzak!
Fien
Tijdens de opleiding had de docent een duidelijke structuur en oog voor de cursisten. Het leerplatform heeft me veel handvaten gegeven.
Morris
Heel fijne en heldere opleiding. Ik heb al ruime ervaring in management, maar heb nog heel wat bijgeleerd wat ik onmiddellijk kan (en zal) toepassen binnen mijn team. Aangenaam ook dat we kennis en ervaring konden delen onder elkaar!
Filip
Ik studeer graag aan de hand van duidelijke lessen en de feedback van de docent op de oefeningen is echt een meerwaarde voor deze opleiding. De grammatica stukjes in deze cursus vind ik een beetje beperkt, maar daar wordt actief aan gewerkt.
Sem
De inhoud was gericht op HR-mensen, wat ervoor zorgt dat ik heel snel de link kon leggen met mijn eigen werk! Heel handig en leerrijk.
Ruth
De opleiding beviel me zeer goed. Alles is goed onderbouwd en direct te gebruiken op kantoor.
Ralf
Heel uitgebreide en praktische opleiding, theorie werd onmiddellijk in de praktijk geoefend en de uitleg van de docent was heel helder.
Naomi
Perfecte cursus voor mij! Alles is heel duidelijk en ik ben ook enorm tevreden over de manier van lesgeven. Heel persoonlijke benadering en goeie ervaringen worden gedeeld onder elkaar. Ruimte voor vragen en eigen input!
Dirk
De cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Elke les is op dezelfde manier gestructureerd en niet te lang. De oefenopdrachten zijn uitdagend genoeg en ik krijg voldoende feedback rond mijn eigen niveau. De grammatica mag wel iets meer op de teksten gebaseerd zijn.
Marleen
Theorie wordt afgewisseld met praktijkvoorbeelden en opdrachten. Ook als deelnemer kan je ervaring en kennis uitwisselen, wat een enorme meerwaarde is.
Benjamin
ik ben heel tevreden met deze opleiding. De opleiding was heel praktisch en toegespitst op HR-professionals. Ik ga alvast aan de slag met alles wat ik heb bijgeleerd!
Lothar
Goeie begeleiding, goeie service en goeie docenten. Duidelijke leerstof ook. Ook voldoende tijd tussen de sessies om bij te benen en de leerstof meester te worden.
Tom
Finsiders nodigt alvast heel aangename en boeiende mensen uit voor hun Expert Cafés. Kennisdeling is vaak eenrichtingsverkeer (spreker), waar hun concept werkt rond samen eten en kennis delen. Goed initiatief!
Chantal
Heel goed opgebouwde cursus met interactieve manier van lesgeven. Ik neem het alvast mee in mijn team en probeer meer een leidinggevende te zijn dan een zuivere manager ;).
Sarah
Ik nam deel aan het vorige Expert Café rond digitalisatie en vond het héél aangenaam. Lekker eten en intussen kennis delen met ervaren experten. Heel leerrijk!
Dieter
Ik gebruik al een tijdje Power BI maar nu is het voor mij heel duidelijk geworden hoe ik berekeningen kan maken. Handig dat het leerplatform met de video's er is.
Kurt
Toegankelijke, gestructureerde en grondige basisopleiding. Voor mij een meerwaarde dat het verschil met Excel duidelijk werd aangetoond!
Lennert
Dankzij de video's en oefeningen, kan je op eigen tempo de inhoud verwerken. De casussen die tijdens de les behandeld worden, maken het echt heel tastbaar!
Thomas
Het komt niet vaak voor dat men tijdens een opleiding focust op HR-mensen, wat hier wel het geval was. Aangename docent, goede opleiding en handig dat het leermateriaal online beschikbaar blijft!
Ann

Wist je dat onze experten de drijvende kracht zijn achter i.deeds? We omkaderen hen op verschillende niveaus, zodat ze hun professionele toekomstdromen na kunnen jagen en ze zélf waar kunnen maken. Een van onze ambitieuze collega’s is Emiel. In een uitgebreid interview vertelt hij waarom hij de overstap naar i.deeds maakte, en hoe hij zichzelf voortaan kan blijven uitdagen.

Lees het interview met Emiel

Let’s change
your tomorrow!

Op zoek naar een groeitraject op maat? We bekijken samen waar je op vandaag staat en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.