Verruim je kennis en versterk je skills

Bij i.deeds bieden we opleidingen aan die je helpen groeien in jouw rol als expert, op jouw niveau en tempo. Onze ervaren coaches en instructeurs delen hun kennis en vaardigheden om de toekomst te veranderen.

i.deeds academy
Ontdek onze opleidingen
Academy
groei

Stippel je groeitraject uit

De businesswereld verandert razend snel. Kennis delen over nieuwe trends en ontwikkelingen is essentieel om bij te blijven én om in de toekomst het verschil te maken. Onze i.academy brengt je in contact met andere professionals en hun ervaring en inzichten. Op die manier kan je je vaardigheden blijven aanscherpen en vervolgens anderen inspireren.

Meer info

opleiding

Opleidingen op maat van jouw business

Bij i.deeds geloven we niet in "one size fits all”. Daarom passen we onze training aan aan de behoeften en ambities van jouw bedrijf. Om je op de best mogelijke manier te ondersteunen, luisteren we naar de concrete uitdagingen van je werknemers en organisatie, en houden we rekening met de werkomgeving.

Meer info over in-company opleidingen

Academy

Wat maakt onze i.academy zo uniek?

De i.academy staat voor op maat gemaakte opleidingen, en biedt een aangename combinatie van theorie, cursussen en opvolgmomenten. Het zijn bovendien opleidingen voor experten door experten. Ruime ervaring of nieuw in de materie? Dankzij een flexibele aanpak stimuleren we je op een laagdrempelige manier om jouw kennis en vaardigheden te versterken of uit te breiden.

Meer info

Image
Profit

Hybride leren

We doen er alles aan om onze cursussen zo toegankelijk mogelijk te maken. Je leert op je eigen tempo, ongeacht locatie, tijd en medium.

Image
Profit

Kwaliteit staat voorop

Onze coaches en docenten zijn ervaren experts met uitgebreide praktijkervaring. We leren niet alleen, maar helpen je ook bij het toepassen van nieuwe kennis en vaardigheden.

Image
Profit

We gaan verder dan kennis

We richten ons niet alleen op kennis, maar ook op soft skills. Zo kan je je ten volle ontwikkelen in je professionele rol.

Op zoek naar een opleiding-op-maat?

Get in touch

Geïnteresseerd in een cursus? Neem contact met ons op via de website.

Eerste contact

Onze Academy Manager zal persoonlijk contact met je opnemen om elkaar beter te leren kennen.

Diepgaand gesprek

We plannen een gesprek in om te luisteren naar jouw talenten, ambities en/of behoeften.

Een uitgestippeld traject

We creëren een op maat gemaakt plan en helpen je jouw (zakelijke) ambities en doelen te bereiken via onze i.academy.

Zij gingen je voor

Het komt niet vaak voor dat men tijdens een opleiding focust op HR-mensen, wat hier wel het geval was. Aangename docent, goede opleiding en handig dat het leermateriaal online beschikbaar blijft!
Ann
De opleiding is heel aangenaam en vooral praktisch! Ik had al een gelijkaardige opleiding gevolgd, maar deze was te theoretisch. Hier heel veel concrete cases en voorbeelden die je in de praktijk kan toepassen. Aangename manier van lesgeven ook!
Marie-Laure
Perfecte cursus voor mij! Alles is heel duidelijk en ik ben ook enorm tevreden over de manier van lesgeven. Heel persoonlijke benadering en goeie ervaringen worden gedeeld onder elkaar. Ruimte voor vragen en eigen input!
Dirk
Dankzij deze E-learning kon ik eigen tempo de leerstof verwerken. De inhoud is zeer duidelijk en de vragenmomenten zijn een enorme meerwaarde.
Marie-Louise
Heel waardevolle informatie gekregen tijdens deze opleiding. De cases waren heel praktisch en handig ook om op je eigen tempo met de leerstof aan de slag te gaan.
Marijke
Ik miste nog een degelijke basisopleiding Excel, en dat vond ik hier! Een goed tempo tijdens de lessen en het is een meerwaarde dat ik op eigen tempo de inhoud kan aanleren.
Sofie
Ik denk dat Time Management bij heel wat mensen een struikelblok is. Met de juiste tools kun je al heel wat gedaan krijgen. Goed opgebouwde opleiding en vooral de keuze van tools die passen bij mijn voorkeur én de tools die toegankelijk zijn bij ons in de onderneming zelf.
Rudy
Kleine groepjes, overzichtelijk materiaal en duidelijke lessen. De docent is heel bereikbaar voor vragen. Aanrader!
Jolien
Er is een nuttig stappenplan voor best practices als consultant beschikbaar, waardoor je - indien nodig - even kan teruggrijpen naar de theorie.
Benoit
Aangename, rustige docent die betekenisvolle inzichten biedt waarmee je aan de slag kan. Je kan op elk moment de video's bekijken, wat een meerwaarde is.
Dieter
Finsiders nodigt alvast heel aangename en boeiende mensen uit voor hun Expert Cafés. Kennisdeling is vaak eenrichtingsverkeer (spreker), waar hun concept werkt rond samen eten en kennis delen. Goed initiatief!
Chantal
Deze praktische opleiding was voor mij perfect! Op eigen tempo kon ik de video's bekijken en de oefeningen maken. Het werkcollege was ideaal om vragen te stellen.
Arthur
ik ben heel tevreden met deze opleiding. De opleiding was heel praktisch en toegespitst op HR-professionals. Ik ga alvast aan de slag met alles wat ik heb bijgeleerd!
Lothar
Goede opleiding! De voorbeelden die werden aangereikt waren heel zinvol en HR-gerelateerd.
Jean-Pierre
Toegankelijke, gestructureerde en grondige basisopleiding. Voor mij een meerwaarde dat het verschil met Excel duidelijk werd aangetoond!
Lennert
Ik ben heel tevreden met deze cursus. Alles staat heel goed en duidelijk uitgelegd. Je kan ten alle tijden met je vragen terecht bij de leerkracht. Mijn volgende opleidingen zal ik ook bij Finsiders volgen!
Sofie
Zeer praktische opleiding, aangename docent! Deze inhoud komt zeker nog van pas en ik kan onmiddellijk aan de slag met mijn eigen werkmappen.
Mathias
Prima opleiding om je kennis in consolidatie te verbreden. De verschillende technieken komen duidelijk aan bod en de toepassingen zijn heel interessant!
Jean-Marc
Er werden enkele bruikbare tips en tricks gegeven om concreet je processen binnen de organisatie aan te pakken. Alles is direct inzetbaar, een aanrader!
Basiel
De cursus is goed uitgelegd. Ik had de opleiding "Time & Task Management" gevolgd en deze opleiding sluit hier perfect bij aan. Eerst het algemene kader en nu de tools die het nog makkelijker maken mezelf te organiseren. Ideaal!
Benoit

Wist je dat onze experten de drijvende kracht zijn achter i.deeds? We omkaderen hen op verschillende niveaus, zodat ze hun professionele toekomstdromen na kunnen jagen en ze zélf waar kunnen maken. Een van onze ambitieuze collega’s is Emiel. In een uitgebreid interview vertelt hij waarom hij de overstap naar i.deeds maakte, en hoe hij zichzelf voortaan kan blijven uitdagen.

Lees het interview met Emiel

Let’s change
your tomorrow!

Op zoek naar een groeitraject op maat? We bekijken samen waar je op vandaag staat en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.