i.deeds slaat de brug tussen business en IT

Het belang, de opportuniteiten en de impact van de digitale transformatie op uw business is niet te onderschatten. Deze transformatie, en de bijhorende keuzes, worden dikwijls vanuit een technische invalshoek beheerd. Wij geloven er in dat er slechts waarde voor de business kan gecreëerd worden door die transformatie te beheren vanuit de business met twee componenten “business processen” en “data” als basis. Het is net hiermee dat we u, als ondernemer of manager, kunnen begeleiden.

Ontdek ons verhaal

Wie zijn wij?

i.deeds is een team van gedreven specialisten die zich hebben toegelegd op business intelligence, procesbeheer, de ondersteuning bij selectietrajecten, begeleiding bij de implementatie van nieuwe IT-toepassingen en de realisatie van maatwerkoplossingen. Waarom de naam i.deeds? Omdat we de nadruk leggen op daadkracht, engagement, dynamisme en een persoonlijke aanpak.

Onze aanpak

Wij bieden onafhankelijk advies waarbij we altijd vanuit uw specifieke situatie vertrekken. Een no-nonsense aanpak met een engagement op lange termijn en steeds met het doel een meerwaarde te realiseren voor uw onderneming of business unit. Uitgebreide knowhow en jarenlange ervaring op het vlak van BI-projecten, bedrijfsprocessen, de ondersteuning van selectietrajecten, de begeleiding van IT-implementaties en het bouwen van maatwerkoplossingen.

"i.deeds wil wakker en waakzaam blijven. Voor onszelf, maar in de eerste plaats voor onze klanten." Lionel Vanpoucke managing director i.deeds nv

Kiezen voor i.deeds is kiezen voor:

  • Business mensen die uw taal spreken en jarenlange ervaring hebben met het analyseren en implementeren van business processen.
  • Een pragmatische aanpak met zin voor realiteit en betrouwbaarheid.
  • Projecten met een aantoonbare meerwaarde voor u.
  • Een praktijkgerichte en persoonlijke benadering met aandacht voor open communicatie.
  • Een langetermijnrelatie waarin integriteit en volledig engagement centraal staan.
  • Een aantrekkelijke werkgever voor zowel jong als ervaren talent waar iedereen fier is om voor te werken.