rva
CIO as a Service

Raad van Advies

Laat je adviseren door experten die jouw organisatie naar een hoger niveau tillen. Een CIO in uw Raad van Advies biedt waardevol leiderschap en strategisch inzicht op het gebied van technologie en digitale transformatie. Ze zorgen voor een effectieve alignering van IT met bedrijfsdoelen, bevorderen innovatie en helpen bij het nemen van data-gedreven beslissingen voor succesvolle groei.

Laat ons even kennismaken

rva

Waarom kiezen voor een externe CIO in jouw Raad van Advies?

  • Een externe CIO in de raad van advies brengt onafhankelijke en gespecialiseerde kennis op het gebied van informatietechnologie, waardoor strategische beslissingen worden ondersteund met relevante en objectieve inzichten.

  • We brengen frisse perspectieven en nieuwe ideeën binnen in jouw organisatie, omdat onze externe CIO niet direct betrokken is bij de dagelijkse gang van zaken. Daardoor wordt innovatie en creativiteit gestimuleerd binnen jouw organisatie.

  • Een externe CIO kan helpen bij het vormgeven van de ICT-strategie van de organisatie, rekening houdend met trends, technologieën en best practices in de branche, waardoor de organisatie een concurrentievoordeel kan behalen.

  • We brengen een waardevol netwerk van contacten met ons mee, waardoor de organisatie toegang krijgt tot nieuwe zakelijke mogelijkheden, partnerschappen en expertise die anders moeilijk te bereiken zouden zijn.

Bram Vergote
r

"Finsiders is in twee jaar heel sterk gegroeid, waardoor het belangrijk was om de nodige expertise toe te voegen in onze Raad van Advies. Met de expertise van i.deeds hebben we een klankbord die ons helpt in onze digitale transformatie en onze dienstverlening naar klanten. Hun toegevoegde waar is heel groot."

Bram Vergote
General Manager, Finsiders

Laat ons even kennismaken