Refer a friend

Bij i.deeds staan onze mensen centraal en dat mag geweten zijn! We laten hen zelf richting geven aan hun carrière en omkaderen hen met boeiende projecten, tal van opleidingen-op-maat en een hartverwarmende teamsfeer. Die missie willen we verder uitdragen in een krappe arbeidsmarkt!

Om de beste consultants te blijven vinden, willen we jou dan ook betrekken én gepast belonen met een waardebon van €500!

Refer a friend!

Refer a friend

Wie kan aanbevolen worden?

Er zijn twee voorwaarden waaraan de voorgestelde kandidaten moeten voldoen:

  • De kandidaat heeft niet gesolliciteerd bij Human Minds in het afgelopen jaar
  • De kandidaat moet aangeworven worden met een contract van onbepaalde duur

Hoe ga je te werk?

Interessant is om onze website in de gaten te houden zodat je steeds weet welke vacatures er open staan. Ook spontane kandidaturen zijn welkom. Wanneer je graag iemand wenst aan te bevelen stuur je ons via onderstaand contactformulier volgende zaken door, conform de algemene voorwaarden:

  • Functie waarvoor je denkt dat deze persoon in aanmerking kan komen
  • Eventueel aantal jaren relevante ervaring
  • CV in bijlage van de mail of link naar zijn/haar LinkedIn-profiel

De selectie

Wanneer ons team van Talent Managers het CV doorkrijgt, zullen zij deze grondig screenen. De voorgestelde kandidaten krijgen geen voorkeursbehandeling en zullen behandeld worden op de kwalitatieve manier zoals al onze andere kandidaten.

Wat is de beloning?

Als beloning voorzien we een waardebon naar keuze van €500! Dit bedrag wordt uitgekeerd nadat de persoon 6 maanden in dienst is bij Human Minds.

Refer a friend en ontvang
een waardebon van €500!

Aarzel dus niet en breng ons in contact met een van je vrienden of kennissen en we schenken je met plezier een waardebon van €500!